INVERTOARE DE TENSIUNE DC-AC Profesionale si semiprofesionale

 

Invertoare prezentare 1-8kW

.

Energie-eco.eu este distribuitor, integrator si centru suport in Romania al echipamentelor OutbackPower, Samlex Europe si Studer Elvetia.
Utilizarea echipamentelor profesionale reprezinta solutia optima in proiectarea si implementarea sistemelor fotovoltaice off-grid, grid-interactive, hibride si back-up, atat pentru sisteme de dimensiuni mici, cat si pentru sisteme de putere.

Important: In momentul achizitionarii unui invertor de tensiune pentru casa, cabana, rulota etc. cereti sfatul unei persoane avizate. Avem in tara "specialisti" care vand Invertoare de tensiune cu preturi cuprinse intre 500-1500Euro de putere mare care nu corespund caracteristicilor tehnice, au un consum ridicat la mers in gol, nu au o durata de viata mare iar eficienta lor in transformare este mult sub specificatiile producatorului. Aceste invertoare nu sunt echipamente create sa suporte orice tip de consumator, respectiv nu se recomanda a se achizitiona pentru utilizare permanenta.

Invertoare prezentare 1-8kW


.

Societatea noastra va pune la dispozitie o gama larga de echipamente de conversie DC-AC de capacitati diferite. Utilizarea acestor echipamente face posibila alimentarea consumatorilor la 220V si 380V in cele mai izolate locatii, unde radiatia solara, energia hidro, eoliana isi face simtita prezenta.

Invertoare prezentare 1-8kW


.

Un sistem "eco" off-grid de productie a energiei electrice poate fi comparat cu o mini centrala electrica, care necesita o documentatie si o proiectare prelabila in stransa legatura cu cerintele de consum a locatiei.
 
Identificarea echipamentelor corespunzatoare in functie de tipul aplicatiei, trebuie realizata de personal calificat, asigurand astfel o utilizare mai >20 de ani a unui astfel de sistem.

Invertoarele prezente in oferta noastra, fac parte atat din categoria produselor light-duty si profesionale. Tipul de invertor trebuie ales in functie de natura aplicatiei, necesarul energetic cat si conditiile de functionare a echipamentelor.
Pentru implementarea corecta a acestor sisteme, consultantii nostrii ofera sprijin profesional in identificare solutiei optime.