Instalatie fotovoltaica Off-Grid 1.5kW
- Echipamente Samlex Combi -
- Profesional -

 

Instalatie fotovoltaica Samlex Combi 1.8kW monofazic

.

Sistem fotovoltaic Off-grid reprezinta un sistem fotovoltaic izolat, fara posibilitate de racordare la retea.
Utilizarea echipamentelor profesionale in astfel de locatii reprezinta primul pas spre un sistem fotovoltaic durabil, fiind un partener adevarat in cele mai grele conditii.

Astfel am integrat un sistem de ultima generatie, ultraeficient la un cost corect, care asigura intreg necesarul energetic al locatiei.

Instalatie sistem fotovoltaic off grid

.

Unitatile de conversie a tensiunii utilizate in acest sistem fotovoltaic sunt produse de Samlex Europe, echipamente de inalta calitate cu 2 ani garantie.
Analiza consumatorilor, pune la dispozitia proiectantului comportamentul de consum al locatiei, odata stabilit acest comportament se poate trece la proiectarea intregului sistem fotovoltaic.

In cazul de fata am ales sa utilizam o putere instalata de 1560W compusa din 6 panouri fotovoltaice S-Energy de 250W fiecare, un regulator(controller) de incarcare Outback Flexmax FM60 si un invertor de tensiune profesional Samlex PSC1800-35-24 cu o putere continua de 1.4kWh - 1.8kW 30 minute si 3kW pentru 3 secunde, respectiv un banc de acumulare cu o capacitate de 9.6kw, pentru a asigura necesarul energetic al locatiei.

AGS sau functie de pornire automata a unui generator este de real folos atunci cand in perioadele de radiatie scazuta panourile fotovoltaice nu pot produce suficienta energie pentru a alimenta consumatorii electrici, drept urmare sistemul trimite semnal de pornire generatorului diesel, care in functionare incarca acumulatorii Gel Ultracell 200Ah deep cycle Solar/Wind a sistemului fotovoltaic, concomitent cu alimentarea consumatorilor locatiei.

Banc de acumulare

.

Samlex Combi si Outback Flexmax reprezinta unitatile de conversie si incarcare, echipamente profesionale fabricate de producatori de renume mondial, .
Astfel se poate evalua modul de utilizare al bancului de acumulatori, capacitatea de productie a sistemului cat si comportamentul de consum al locatiei.

Toate sistemele noastre primesc in mod gratuit suport tehnic pe toata durata garantiei in vederea functionarii corespunzatoare a instalatiei fotovoltaice.