Sistem fotovoltaic Off-Grid 4.8kW
- Portofoliu -
- Pensiune turistica -

 

Sistem fotovoltaic OutbackPower Hibrid 9kW trifazic

.

Sistemul fotovoltaic off-grid evidentiat in imaginea de mai sus, este instalat intr-o locatie izolata tip Pensiune turistica.
Utilizarea echipamentelor profesionale in astfel de locatii reprezinta primul pas spre un sistem fotovoltaic functional.
Astfel am integrat un sistem de ultima generatie, ultraeficient la un cost corect, care asigura intreg necesarul energetic al locatiei.

Instalatie sistem fotovoltaica off-grid

.

Unitatile de conversie a tensiunii utilizate in acest sistem fotovoltaic sunt produse de OutbackPower - USA, echipamente de inalta calitate cu 5 ani garantie.
Dupa cum bine stim, o unitate turistica cu spatii de cazare, creeaza un comportament de consum aleatoriu in functie de gradul de ocupare, perioada anului sau efectiv comportamentul turistului.
Pentru a asigura intreg necesarul energetic, am optat pentru un sistem monofazic, compus din doua unitati de conversie Outback VFXR3048E care dezvolta impreuna pana la 8kWp cand este nevoie sau stiu sa economiseasca energie, atunci cand consumul unitatii turistice este redus. Aceste aspecte fac din echipamentele Outback, cea mai buna alegere in cazul de fata.
In perioadele de timp cu radiatie solara scazuta, cum este de exemplu perioada de Iarna, sistemul dispune de o functie inteligenta de pornire a unui Generator Diesel, respectiv pornire de intretinere a acestuia pe toata durata anului.

Echipamente Outback Hibrid de ultima generatie

.

Utilizarea echipamentelor OutbackPower ofera flexibilitate in vederea configurarii sau upgrade-ului ulterior, un cost corect al echipamentelor, posibilitate de monitorizare si programare on-line asigurand o buna functionare a sistemului, fiind de real folos atat clientului cat si instalatorului.
Invertorul Outback VFXR3048E reprezinta inima sistemului fotovoltaic, fiind un echipament de conversie a tensiunii profesional, acesta poate alimenta orice tip de consumator. Invertorul de tensiune reuneste ultimele tehnologii in materie de sisteme off-grid, grid-interactive, self-consumption si grid sell intr-o singura unitate. A opta pentru un astfel de echipament reprezinta o alegere inteleapta, VFXR-ul se dovedeste a fi un partener adevarat.

Banc de acumulare

OpticsRE reprezinta platforma online de monitorizare si control a sistemului OutbackPower. Pagina de acces OpticsRE ofera atat instalatorului cat si clientului posibilitatea supervizarii intregului sistem fotovoltaic, in vederea bunei functionari.
Astfel se poate evalua modul de utilizare al bancului de acumulatori, capacitatea de productie a sistemului cat si comportamentul de consum al locatiei.

Pentru informarii si alegerea corectă a echipamentelor nu ezitați să ne contactați!