Sistem fotovoltaic Hibrid 4.8kW
- Echipamente OutbackPower -

 

Sistem fotovoltaic OutbackPower Hibrid 4.8kW monofazic

.

Sistem fotovoltaic Hibrid defineste functii multiple inglobate intr-o singura unitate de conversie a tensiunii.
Utilizarea echipamentelor profesionale in astfel de locatii reprezinta primul pas spre un sistem fotovoltaic durabil, fiind un partener de folos in cazul caderilor de tensiune, reusind totodata sa prioritizeze energia produsa de panourile fotovoltaice catre consumatorii electrici, respectiv sa vanda surplusul de energie acolo unde este nevoie.

Astfel am integrat un sistem de ultima generatie, ultraeficient la un cost corect, care asigura intreg necesarul energetic al locatiei.

Instalatie sistem fotovoltaica hibrida

Unitatile de conversie a tensiunii utilizate in acest sistem fotovoltaic sunt produse de OutbackPower - USA, echipamente de inalta calitate cu 5 ani garantie.
Analiza consumatorilor, pune la dispozitia proiectantului comportamentul de consum al locatiei, odata stabilit acest comportament se poate trece la proiectarea intregului sistem fotovoltaic.

In cazul de fata am ales sa utilizam o putere instalata de 4800W compusa din 18 panouri fotovoltaice Q-cells de 265W fiecare, un regulator de incarcare Outback Flexmax Fm80 si un invertor de tensiune VFXR3048E cu o putere continua de 3.5kWh, respectiv un banc de acumulare cu o capacitate de 17kwp;

Sistemul din imagine are ca si configuratie de baza functia de back-up, care ofera continuitate in cazul caderilor de tensiune cu o putere maxima de 4kW. Odata realizata investitia pentru a acoperi aceasta nevoie, am configurat intreg sistemul fotovoltaic in regim self-consumption.

Banc de acumulare

.

OpticsRE reprezinta platforma online de control la distanta a sistemului OutbackPower. Pagina de acces www.OpticsRE.com ofera atat instalatorului cat si clientului posibilitatea supervizarii intregului sistem fotovoltaic, in vederea bunei functionari.
Astfel se poate evalua modul de utilizare al bancului de acumulatori, capacitatea de productie a sistemului cat si comportamentul de consum al locatiei.

Toate sistemele noastre primesc gratuit suport tehnic in vederea bunei functionari a sistemului fotovoltaic prin control la distanta.