Sistem fotovoltaic 14kW Instalati
- Back-up si Grid Interactiv -

 

Sistem fotovoltaic OutbackPower Hibrid 9kW trifazic

.

Sistemul fotovoltaic prezentat in imaginea de mai sus, a avut drept punct de plecare necesitatea asigurarii continuitatii in cazul caderilor de tensiune.
Ca si reprezentati in Romania a firmei OutbackPower, incercam intotdeauna sa oferim clientilor nostrii cele mai bune solutii in domeniu. In anul 2016 echipamentele Outback integreaza in adevaratul sens al cuvantului modul Hibrid, care permite utilizarea sistemului in regim back-up si grid interactiv, prioritizand astfel productia fotovoltaica catre consumatorii prezenti in unitate si asigurand continuitate in cazul caderilor de tensiune.
Astfel am integrat un sistem fotovoltaic de ultima generatie, ultraeficient la un cost corect, care asigura pana la 80% din necesarul energetic al locatiei in perioada de varf.

Instalatie back-up 9kW trifazic

.

In imaginea de mai sus sunt prezentate unitatile de conversie a tensiunii configurate in regim Trifazic. Aceste echipamente, impreuna cu bancul de acumulare cu o capacitate de 1200Ah la C10, asigura intreg necesarul energetic al locatiei cu o putere de pana la 12kWh la 380V in cazul caderilor de tensiune si pana la 10.5kWh in modul Grid-Zero prioritizand astfel energia produsa de panourile fotovoltaice, reducand astfel consumul din retea.

Echipamente Outback Hibrid de ultima generatie

.

Utilizarea echipamentelor OutbackPower ofera flexibilitate in vederea configurarii sau upgrade-ului ulterior, un cost corect al echipamentelor, posbilitate de monitorizare si programare on-line asigurand o buna functionare a sistemului, fiind de real folos atat clientului cat si instalatorului.

Banc de acumulare

OpticsRE reprezinta platforma online de monitorizare si control a sistemului OutbackPower. Pagina de acces OpticsRE ofera atat instalatorului cat si clientului posibilitatea supervizarii intregului sistem fotovoltaic, in vederea bunei functionari.
Astfel se poate evalua modul de utilizare al bancului de acumulatori, capacitatea de productie a sistemului cat si comportamentul de consum al locatiei.

Pentru informarii si alegerea corectă a echipamentelor nu ezitați să ne contactați!