Sistem fotovoltaic Off-Grid 3.9kWp
- Echipamente OutbackPower -

 

Sistem fotovoltaic OutbackPower Hibrid 9kW trifazic

.

Sistem fotovoltaic off-grid reprezinta un sistem autonom care produce energia necesara alimentarii consumatorilor electrici din surse proprii.
Proiectarea echipamentelor profesionale in astfel de locatii reprezinta primul pas spre un sistem fotovoltaic functional.
Astfel am integrat un sistem de ultima generatie, ultraeficient la un cost corect, care asigura intreg necesarul energetic al locatiei.

Instalatie sistem fotovoltaica off-grid

.

Unitatile de conversie a tensiunii utilizate in acest sistem fotovoltaic sunt produse de OutbackPower - USA, echipamente de inalta calitate cu 5 ani garantie.
Analiza consumatorilor, pune la dispozitia proiectantului comportamentul de consum al locatiei, odata stabilit acest comportament se poate trece la proiectarea intregului sistem fotovoltaic.
In cazul de fata am ales sa utilizam o putere instalata de 3900W compusa din 15 panouri fotovoltaice Q-cells de 265W fiecare, un regulator de incarcare Outback Flexmax Fm80 si un invertor de tensiune VFXR3048E cu o putere continua de 3.5kWh, respectiv un banc de acumulare cu o capacitate de 17kwp;
In perioadele de timp cu radiatie solara scazuta, cum este de exemplu perioada de Iarna, sistemul dispune de o functie inteligenta de pornire a unui Generator Diesel, respectiv pornire de intretinere a acestuia pe toata durata anului.

Banc de acumulare

.

OpticsRE reprezinta platforma online de control la distanta a sistemului OutbackPower. Pagina de acces www.OpticsRE.com ofera atat instalatorului cat si clientului posibilitatea supervizarii intregului sistem fotovoltaic, in vederea bunei functionari.
Astfel se poate evalua modul de utilizare al bancului de acumulatori, capacitatea de productie a sistemului cat si comportamentul de consum al locatiei.

Toate sistemele noastre primesc gratuit suport tehnic in vederea bunei functionari a sistemului fotovoltaic prin control la distanta.