In aceasta pagina sunt prezentate solutii profesionale de stocare a energiei in sisteme fotovoltaice existente.

Unitati stocare energy Lithium-Ion in Off-Grid

Pentru instalatiile fotovoltaice Off-Grid si Hibrid, utilizarea sistemelor de acumulatorilor Lithium-ion la 48VDC, reprezinta o solutie optima datorita numarului mare de Incarcari/Descarcari (>7000).
Cu o retentie de capacitate scazuta, scalabil pana la 73.6kWh si o durata de viata mai mare de 10 Ani, creaza premisa unui sistem fotovoltaic cu acumulare stabil.
Utilizata acumulatorului la Descarcari/Incarcari de 0.5C/0.5C, permite durate scurte de incarcare, reducand astfel timpul de functionare, respectiv uzura generatorului in sisteme off-grid.

Cere Informatii

Unitati de stocare a energiei in zona Rezidentiala

Un sistem fotovoltaic rezidential este complet atunci cand are in componenta unitatea de stocare a energiei electrice. Prime Ultimate este un echipament all-in-one cu puteri in regim trifazat de pana la 15kW, respectiv 15kWh stocare.
Utilizarea echipamentelor de stocare a energiei permit in conditii favorabile un autoconsum >98%, crescand astfel nivelul de independenta energetica a locuintei.
Solutiile dedicate, cu sistem de control al energiei integrat (EMS), sunt capabile sa asigure in timp real alimentarea cu energie electrica a diversilor consumatori, chiar si atunci cand avem formatiuni noroase tranzitorii.

Cere Informatii

Unitati de stocare a energiei in zona Comerciala si Industriala

Cu unitati de producere a energiei electrice din surse regenerabile tot mai numeroase, utilizarea unitatiilor de stocare a energiei electrice ajuta operatorii economici sa devina tot mai independenti.
Utilizarea echipamentelor ESS permit diminuarea costurilor cu energia electrica asigurand pana la 100% din necesarul energetic al locatiilor in perioadele solare optime.

.
Dimensionarea corecta a unitatii ESS se realizeaza impreuna cu un consultant tehnic. Capacitatea de stocare, cat si puterea de Incarcare/Descarcare a echipamentului trebuie corelata cu sistemul fotovoltaic existent, respectiv necesarul energetic al locatiei.

Cere Informatii

ESS Large Industrial

Solutiile containerizate cu puteri de la 2MWh se utilizeaza cu succes la integrarea energiei regenerabile, in unitatile de stabilizare a tensiunii si frecventei retelei energetice Nationale, aport de putere pentru statiile de incarcare a masinilor electrice, etc.
Cheia unui business de succes o reprezinta focusul pe schimbare, utilizarea tehnologiilor inovatoare, optimizarea costurilor si stabilitatea resursei energetice reprezinta un pilot important al sustenabilitatii.

Cere Informatii

Sisteme fotovoltaice inteligente

Majoritatea dintre noi ne dorim sustenabilitate, iar ceasta se poate realiza in deplin echilibru cu natura care ne inconjoara. Tranzitia spre energie verde din solar nu este usoara, deoarece puterea generata de un modul fotovoltaic este direct influentata de intensitatea solara, care poate fi obturata de formatiunile noroase.
"Depozitarea" energiei electrice pentru utilizare ulterioara este realizata sub diverse forme cum ar fi Hidroelectricitate prin pompare, compresarea aerului, flywheels etc.
Una dintre cele mai accesibile solutii o reprezinta acumulatorii, care prin dinamica lor, permit accesul la energie in timp real cu un maxim de eficienta in transformare si o durata mare de exploatare datorita tehnologiei Lithium-Ion.
Integrarea bateriilor de stocare lithium-ion in instalatiile fotovoltaice si eoliene noi sau existente, permit cu ajutorul unui Energy Management System bine creat alimentarea consumatorilor unei locatii intr-o proportie covarsitoare cu energie curata.
Pentru analiza si integrare corespunzatoare a solutiilor de stocare va rugam sa ne contactati

Spre forumarul de contact

Prime Max.Storage

Echipament All-in-One ce poate fi utilizat ca si retrofit intr-o instalatie existenta, sau ales petru a se integra intr-un sistem fotovoltaic nou.

GET MORE INFO

Industrial Energy Storage

Unitati de stocare a energiei de capacitati > 2MWh, utilizate la fabrici, depozite de frig, parcuri fotovoltaice si eoliene.

GET MORE INFO

Back-up Energy Storage

Unitati de stocare a energiei la 48VDC, pentru echipamente de conversie tip UPS sau Inverter/Charger, integrate atat in Off-Grid cat si in Hibrid.

GET MORE INFO