Sisteme fotovoltaice complete
Off-Grid, On-Grid si Grid-Interactiv

 

Descriere: in aceasta sectiune a website-ului sunt prezentate echipamente fotovoltaice sub forma de kit, pachet sau sistem fotovoltaic perfect echilibrate pentru a fi puse in functiune.

Proiectarea si implementarea sistemelor cu panouri fotovoltaice, trebuie realizata doar de personal calificat sau sub stricta indrumare a furnizorului. Proiectarea defectuoasa a kit-urilor fotovoltaice, duce la o disfunctionalitate majora a acestora, consumand timp si costuri ulterioare considerabile pentru remedierea unui astfel de sistem.

Echipamentele componente a pachetelor fotovoltaice, invertoare de tensiune, acumulatori, regulatoare de incarcare, panouri fotovoltaice - profesionale si semiprofesionale - implementate chiar si in sisteme cu buget redus, pot forma un sistem fotovoltaic durabil, creand posiblilitatea obtinerii energiei electrice in locuri fara electrificare la un pret accesibil.

Noutati: Societatea noastra este in permanenta interesata de a identifica noutatile aparute in domeniu, prin testare si verificare a noilor tehnologii, incercam sa oferim cel mai bun raport pret-calitate. Gama profesionala a echipamentelor comercializate, reprezinta alegerea optima in acest moment pentru sistemele fotovoltaice off-grid si grid-interactiv.
Regulator
 
Monitorizare On-line: urmand trendul actual, sistemele fotovoltaice devin tot mai inteligente; posibilitatea monitorizarii sistemului fotovoltaic prin intermediul unui telefon inteligent, tableta sau calculator, aduce o serie de beneficii atat utilizatorului cat si furnizorului de echipamente (integrator). Activitatea fotovoltaica este astfel inregistrata pentru o perioada mare de timp, reusind astfel sa concluzionam cu adevarat eficienta unui sistem fotovoltaic, respectiv depistarea din timp a eventualelor functionari necorespunzatoare.
 
contor