- Panouri fotovoltaice -
Pentru sisteme Off-Grid si On-Grid

 

 

Q Cells este cel mai mare producator de panouri fotovoltaice la nivel Mondial. Q Cells creaza un modul de inalta performanta accesibil fiecarui utilizator pentru orice aplicatie.
 
Panourile fotovoltaice reprezinta o componenta esentiala a sistemului fotovoltaic, celulele fotovoltaice permit transformarea radiatiei solare in energie electrica. Pe piata autohtona au aparut panouri fotovoltaice cu branduri diferite la preturi diferite. Calitatea unui panou fotovoltaic se regaseste in procesul de tratare a celulei fotovoltaice cat si in calitatea manufacturii pentru ca aceasta sa corespunda parametrilor tehnici pe o durata de viata de peste 25 de ani.

Cele mai bune rezultate se obtin prin utilizarea echipamentelor profesionale, aflate in categoria premium. Se recomanda atentie sporita la achizitionarea acestor componente deoarece costurile nu sunt neglijabile, iar manifestarea problemelor de fabricatie se realizeaza intr-o perioada medie de timp, respectiv 5-8 ani;

Pentru a vizualiza tipurile de panouri fotovoltaice, vă rugăm să accesaţi meniul din partea stângă a paginii.
Pentru suport în stabilirea deciziei de cumpărare vă stam la dispoziţie prin intermediul formularului de contact, e-mail sau telefon.