Sistem fotovoltaic Self Consumption
- Grid-Interactiv-

 

Sistem fotovoltaic 1500W

.

In imaginea de mai sus, este prezentat un sistem fotovoltaic cu o putere de 1kW, care produce energia electrica necesara alimentarii consumatorilor locuintei.
Sistemul fotovoltaic, are in componenta panouri fotovoltaice S-Energy de cea mai buna calitate, echipamente Outback Power de conversie, monitorizare si control, asigurand eficienta maxima in productia de energie.

Invertor profesional VFX Outback

.

Unitatea de conversie a sistemului fotovoltaic o reprezinta invertorul Outback VFX 3024 cu o putere de 3kW continuu si 3.3kW pentru 30m. Acest invertor poate alimenta consumatori de pana la 4kW pentru o anumita perioada, reusind sa acopere intregul necesar de consum al locuintei cu pierderi minime.

Unitate de comanda MAte 3 outback power

.

Unitatea de comanda si comunicare Mate 3 afiseaza toate informatiile necesare monitorizarii sistemului fotovoltaic in ansamblu, de asemenea acesta ofera posibilitatea de conectare on-line prin intermediul unei tablete sau smatphone pentru a supraveghea de la distanta status-ul sistemului fotovoltaic.
Partea de stocare este compusa din 4 acumulatori Ultracell UK 200Ah gel deep cycle, speciali pentru sisteme fotovoltaice. Acumulatorii Ultracell din gama UCG reprezinta marca cea mai utilizata in sistemele noastre, obtinand un feedback pozitiv din partea clientilor si dupa patru ani de utilizare in regim off-grid.

.

Pentru alegerea corectă a echipamentelor nu ezitați să ne contactați!