Instalatie fotovoltaica Off-Grid 3.2kW
- Echipamente Samlex Combi -
- Profesional -

 

Instalatie fotovoltaica Samlex Combi 2.8kW monofazic

.

Sistem fotovoltaic Off-grid reprezinta o instalatie fotovoltaice izolata, fara posibilitate de racordare la retea.
Utilizarea echipamentelor profesionale in astfel de locatii reprezinta primul pas spre un sistem fotovoltaic durabil, fiind un partener adevarat in cele mai grele conditii.

Astfel am integrat un sistem de ultima generatie, ultraeficient la un cost corect, care asigura intreg necesarul energetic al locatiei.

Instalatie sistem fotovoltaic off grid

.

Unitatile de conversie a tensiunii utilizate in acest sistem fotovoltaic sunt produse de Samlex Europe, echipamente de inalta calitate cu 2 ani garantie.
Analiza consumatorilor, pune la dispozitia proiectantului comportamentul de consum al locatiei, odata stabilit acest comportament se poate trece la proiectarea intregului sistem fotovoltaic.

In cazul de fata am ales sa utilizam o putere instalata de 3200W compusa din 12 panouri fotovoltaice S-Energy de 270W fiecare datorita pozitionarii E-W, un regulator(controller) de incarcare Outback Flexmax FM80 si un invertor de tensiune profesional Samlex PSC1800-35-24 cu o putere continua de 2.8kWh - 3.8kW 10 minute si 6.5kW pentru 3 secunde, respectiv un banc de acumulare cu o capacitate de 17kw, pentru a asigura necesarul energetic al locatiei.

AGS sau functie de pornire automata a unui generator este de real folos atunci cand in perioadele de radiatie scazuta panourile fotovoltaice nu pot produce suficienta energie pentru a alimenta consumatorii electrici, drept urmare sistemul trimite semnal de pornire generatorului diesel, care in functionare incarca acumulatorii OPzS 6V FXM Germania deep cycle Solar/Wind a sistemului fotovoltaic, concomitent cu alimentarea consumatorilor locatiei.

Banc de acumulare acumulator deep cycle opzs

.

Acumulatorii OPzS deep cycle fabricati de fabrica FMX din Germania, intra in categoria acumulatorilor havy duty si ofera stabilitate instalatiei fotovoltaice.
O instalatie fovoltaice bine dimensionata,

Toate sistemele noastre primesc in mod gratuit suport tehnic pe toata durata garantiei in vederea functionarii corespunzatoare a instalatiei fotovoltaice.