Sistem fotovoltaic Off-Grid 4kWp
- Pensiune turistica -

 

Sistem fotovoltaic OutbackPower Hibrid 9kW trifazic

.

Sistemul fotovoltaic prezentat in imaginea de mai sus, a avut drept punct de plecare necesitatea asigurarii energiei electrice intr-un loc izolat, respectiv pensiune turistica.
Utilizarea echipamentelor profesionale in astfel de locatii reprezinta primul pas spre un sistem fotovoltaic functional.
Astfel am integrat un sistem fotovoltaic de ultima generatie, ultraeficient la un cost corect, care asigura intreg necesarul energetic al locatiei.

Instalatie sistem fotovoltaic off-grid

.

Unitatile de conversie a tensiunii utilizate in acest sistem fotovoltaic sunt produse de OutbackPower - USA.
Dupa cum bine stim, o unitate turistica cu spatii de cazare, creeaza un comportament de consum aleatoriu in functie de gradul de ocupare, perioada anului sau efectiv comportamentul turistului.
Pentru a asigura intreg necesarul energetic, am optat pentru un sistem monofazic, compus din doua unitati de conversie Outback VFXR3048E care dezvolta impreuna pana la 8kWp cand este nevoie sau stiu sa economiseasca energie, atunci cand consumul unitatii turistice este redus. Aceste aspecte fac din echipamentele Outback, cea mai buna alegere in cazul de fata.
In perioadele de timp cu radiatie solara scazuta, cum este de exeplu perioada de Iarna, sistemul inglobeaza o functie inteligenta de pornire a unui Generator Diesel, respectiv pornire de intretinere a acestuia pe toata durata anului.

Invertor profesional Outback Hibrid de ultima generatie

.

Utilizarea echipamentelor OutbackPower ofera flexibilitate in vederea configurarii sau upgrade-ului ulterior, un cost corect al echipamentelor, posbilitate de monitorizare si programare on-line asigurand o buna functionare a sistemului, fiind de real folos atat clientului cat si instalatorului.

Monitorizare on line sistem fotovoltaic

OpticsRE reprezinta platforma online de monitorizare si control a sistemului OutbackPower. Pagina de acces OpticsRE ofera atat instalatorului cat si clientului posibilitatea supervizarii intregului sistem fotovoltaic, in vederea bunei functionari.
Astfel se poate evalua modul de utilizare al bancului de acumulatori, capacitatea de productie a sistemului cat si comportamentul de consum al locatiei.

Pentru informarii si alegerea corectă a echipamentelor nu ezitați să ne contactați!