Portofoliu Instalatii fotovoltaice
profesionale
Off-grid, self-Consumption si back-up

 
Instalatie fotovoltaica 4000W
 
În această secțiune sunt prezentate o parte din instalatiile fotovoltaice implementate de societatea noastră în diferite locuri din țară.
 
Sistemele fotovoltaice off-grid, grid-interactive si back-up prezentate sunt proiectate si implementate astfel încât să corespundă cerințelor de consum, solicitare si durabilitate.
 
De foarte putine ori intalnim situatii în care un sistem fotovoltaic prezentat ca si pachet, kit sau instalatie fotovoltaica se potrivește necesarului de consum al clientului, mai exact o instalatie fotovoltaica trebuie discutata si proiectata impreuna cu un consultant, urmata de decizia de cumparare.
 
Pentru o mai buna evidentiere a instalatiilor executate se poate lua in calcul o dispunere aproximativa a acestora pe harta de mai jos.
 

Prin procesele de proiectare a sistemelor fotovoltaice se urmărește permanent obținerea satisfacției clienților prin dimensionarea corectă a sistemului, fie el într-un pachet fix sau unul flexibil.
Energie-eco.eu urmărește și recomandă utilizarea de echipamente de calitate superioară în special calitate premium pentru a asigura o durata de functionare mai mare de 20 de ani.
Recomandăm atenție sporită la achizitionarea panourilor fotovoltaice, piața din Romania este efectiv inundată de producători necunoscuți sau echipamente cu inscripția producătorilor de renume însă contrafacute.
Panourile fotovoltaice de calitate superioră garantează obtinerea unei grad de eficiență de peste 80% după 25 de ani de utilizare, fiind panouri astfel concepute încăt să functioneze și după 30 de ani de serviciu.
De multe ori diferențele de cost sunt neglijabile, la un sistem cu o putere de 3kW instalată diferența de pret constă într-un singur panou fotovoltaic.

Pentru alegerea corectă a echipamentelor nu ezitați să ne contactați!